Silvan-teenage-pige

Jeg var i Silvan i dag. Jeg fandt rimelig hurtigt det jeg skulle købe, og gik til kassen. Der sad en ung pige. I mine egne tanker lagde jeg mine varer op på båndet. Imens jeg var i gang med at taste min pinkode, kunne jeg høre at kassepigen sagde noget til mig. Jeg hørte ikke hvad hun sagde og sagde derfor spørgende “Undskyld?”, som man nu skal og bør. Hun gentog og jeg kunne nu høre hun sagde noget med ‘grill’, men jeg forstod stadigvæk ikke. Nu begyndte det at blive pinligt. Jeg stoppede op i mit dankort-arbejde, og gik nu helt i “du-stilling”. “Undskyld den fik jeg simpelthen ikke, kan du gentage”, og så sagde hun det igen, og jeg forstod det: “Skal I grille i aften?”…ØHHH…Det spørgsmål havde jeg ikke set komme fra den unge teenage-silvan-pige. Hun kunne vist se at jeg så lidt forvirret ud, og talte så videre “ja, for det er jo en skønt vejr i dag”. Jeg fik sundet mig, og fortalte hende at vi ikke skulle grille i aften, men nok i weekenden. Hun nikkede pænt og jeg fik afsluttet handlen og tog hjem.
Nu håber jeg så bare vi får grillet i løbet af den kommende weekend 🙂
silvanpiger

En tanke om “Silvan-teenage-pige”

  1. hehe man vænner sig tid det med at der faktisk er kommunikation med kassemedarbejderne. Her i Aalborg kan man snildt snakke med dem og der bliver altid som minimum sagt hej, farvel, god påske/weekend/osv.
    Da jeg flyttede hertil fra KBH var det noget af en omvæltning fra den egoistisk og afvisende holdning man mødte i butikkerne der. Ingen hej (med mindre det var på McD hvor der stå på kasseapperatet hvornår de skal sige hej og smile), ingen smil ingen venlighed.
    Nu kender jeg flere kassemedarbejdere i de lokale butikker på fornavn, der sludres og det er generelt rigtigt hyggeligt at handle der.

    Håber det en dag kan opleves i resten af landet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*