Skærmtrolden Hugo er et hit på iPad og iPhone.

Det er 22 år siden skærmtrolden Hugo havde sin storhedstid i eleva2eren.
Jeg husker ham tydeligt, og jeg elskede ham. Måske elskede jeg ham fordi gameplayet var så lige til, måske var det pga af den enkle historie, måske var det pga hans sjove stemme. Jeg tror alle tre elementer var en vigtig del af min glæde over trolden. Specielt de sætninger han sagde har forfulgt mig i årene efter; “Nu det altså sidste chance”, “Så se mig dog for”, “hallooo er der nogen hjemme”

Nu er han så ved at blive et hit igen. Og denne gang i udlandet på iPhone og iPad – og forhåbentlig snart på Android.
Og ja, hvorfor skulle han ikke blive en kæmpe succes igen! Hugo har jo alt hvad der skal til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*