Skal valgkampen nu handle om indvandring igen? Hvad er Søren Pinds agenda med assimilation?

Jeg har normalt været rimelig positiv overfor Søren Pind (og jeg har jo også et liberalt bankende hjerte), men hvis hans assimilationsprojekt er et forsøg på at få drejet en valgkamp over på indvandring – og dermed lade DF styre showet endnu engang, ja så må regeringen desværre se min stemme forsvinde ud i det “blå”.
Hvad var der galt med den ellers meget relevante debat omkring efterløn og økonomi? Hvis regeringen ikke kan vinde en valgkamp på disse emner, men er nød til at ty til en konfronterende indvandringdebat, så skal de ikke have lov til at fortsætte på magten.

Bare et lille kvæk fra en liberal borger!

En tanke om “Skal valgkampen nu handle om indvandring igen? Hvad er Søren Pinds agenda med assimilation?”

  1. Her en røst fra endnu en undrende “blå”… Jeg kunne, som du, også godt tænke mig lidt insiderviden på hvad planen med den udtalelse er. Nå, men min blå stemme er nu ikke til at rokke, for den tilhører et parti, der ikke vil “den vej” som SP viser hen ad. Måske du skulle sætte kryds ved samme parti?!

    PS: SP har altid været et lysende eksempel på god liberal politik for mig, hvilket bare gør min undren endnu større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*