Skanderborg festival 2010 endagsbillet

Jeg nåede ikke at få en endagsbillet til Roskildefestival i år inden der blev udsolgt.  Og en af de bands jeg var mest ked at at gå glip af at se var Dizzy Mizz Lizzy. Det var endnu ikke lykkedes mig at se Dizzy på deres reunion tur.

Derfor søgte jeg på Dizzys arrangementer og fandt så ud af at de spillede en af deres sidste arrangementer på Skanderborgfestival (Danmarks smukkeste festival).  Så jeg købte to endagsbilletter (til Lisb og mig) til om torsdagen hvor Dizzy skulle spille. Det havde ikke så svært ved at beslutte mig for dette, for udover Dizzy Mizz Lizzy spillede bla. disse som jeg også rigtig gerne ville se:

  • The kissaway trail
  • Floor is made of Lava
  • Roumers set fire
  • Düne

Der var rigtige mange andre bands jeg også gerne ville have set, men jeg var nødt til at prioritere. Disse spillede bla. andet også: Faithless, Selvmord, Efterklang, Jooks og  Ginger Ninja. Det er sguda et rimelig godt program for 550 kr!

LisB og jeg fik set de ovenstående bands. Jeg var specielt imponeret over Düne og Floor is made of Lava. Og Dizzy var bare en kæmpe oplevelse!

Vi kørte i bil frem og tilbage fra Falster hvor vi var i sommerhus. Og ja, det er en lang tur. Specielt om natten på vej hjem. Men jeg må sige det alligevel var det hele værd. Skanderborg Festival er bare noget helt andet end Roskilde. Der er en meget mere positiv stemning. Ja det virker hyggeligt. Det kan man ikke beskylde Roskilde for at være! Jeg kunne helt sikkert godt finde på at tage til Skanderborg festival igen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*