SodaStream ROCKS!!!

Endelig fik jeg overbevist mig selv (og Lisbeth) om at jeg nu skulle have en SodaStream.
Tænk på at jeg aldrig mere skal slæbe dumme 1½L danskvand og sodavands flasker med hjem. Tænk på jeg aldrig mere skal slæbe de dumme tomme flasker med tilbage til butikken. Tænk på jeg aldrig mere skal betale en milliard million for vand med smag.
Det er sgu genialt!


Da jeg endelig havde besluttet mig for at købe sådan et vidunder, undersøgte jeg lige hvad den kostede, og føj for den…800 kr…
Jeg så man kunne købe den på amazon.co.uk for ca 70 pund (ca 650 kr), hvilket jeg var lige ved at spring på, da jeg så pludselig kom til at tænkte på den gode gamle “Blå Avis”.
Her var en pige som havde vundet en SodaStream Genesis i en konkurrence. Hun havde den til salg for 500 kr og den havde aldrig været brugt. Perfekt! Lisbeth og jeg drønede fluks til Valby og byttede os til den kære maskine for fem krøllede sedler.
Så nu har den fået sig en god plads i køkkenet, og rigtig nok den havde aldrig været brugt.

Bonus info:
1: Det er ikke kun selve SodaStream maskinen som er billigere i UK. Alt tilbehør er også (smag, patroner, etc)
2: 4 kort tryk giver en dejlig hård brusende fornemmelse i næsen
3: Den er blevet en lille smule kønnere end den version fra 80’erne. Men er stadigvæk næsten lige så stor (jeg kan dog måske godt se noget charme i at have den “rigtig” 80’er version stående…men det må blive den næste!
4: Kan SodaStream betale sig? – Jeg har ikke lavet det helt store regnestykke. Men umiddelbart bliver det et 1-2 kroner per liter danskvand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*