Sprite Alpine fra 70’erne

Sidste år (2021) havde vi et hjørne på matriklen som vi ikke rigtig vidste hvad vi skulle bruge til. Vi besluttede at det kunne være super sjovt med en ældre campigvogn fra 70’erne som tidsmæssigt passer til huset. Det kunne se fint ud, og samtidig fungere som et avanceret legehus for ungerne, og anneks for gæster. Jeg fandt en fantastisk Spirte Alpine fra 1976, på en af mine veteran-facebook-grupper, og den sprang vi på. Den var synet og det hele, så vi kunne nemt som ingenting hente den i Rødovre og køre den hjem i haven.

Nu har den så stået i sit hjørne et års tid, og fungeret præcis som den var tiltænkt. Ungerne elsker at lege i den, og flere gæster har også overnattet i den. Vi har også selv overnattet i den en del gange. Det er hyggeligt.

Men vi har haft en drøm om at tage “hende” på en rigtig tur. Det er lykkedes, og jeg sidder nu i mit fortelt på plads 33, Copenhagen Camping, og skriver dette indlæg 🙂 Det er ren hygge! Retromusik på radioen, ungerne sover, jeg drikker SLOTS CLASSIC og livet er skønt 😉

Men vores gamle dame har aldrig haft et navn, og en tidligere kollega havde på Facebook kommet med den geniale ide at hun da skulle kaldes ALMA:
A for Amanda
L for Lisbeth
M for Martin
A for Andrea

Så derfor døbte vi hende med prompt og pragt her på campingpladsen 🙂

Det har været rigtig hyggeligt at være på camping. Ungerne har været glade for det, og vi har hele tiden gået rundt med følelsen af at være på Falster i vores sommerhus. Samme afslappende stemning. Så hvis vi en anden gang står med en uge, hvor vi ikke kan være i vores sommerhus, så tager vi da ALMA på tur igen 🙂

Her en lille video af hvordan vi har indrettet os.

4 tanker om “Sprite Alpine fra 70’erne”

  1. Det er totalt livet! 🙂 Vi hygger os max!
   God sommer til dig Guri. Håber vi ses i fadølsbaren på seniorfestival 😉

 1. Hej!
  Sikke en dejlig vogn!
  Min käreste har lige köbt en magen til og skal til at renovere den. Han bad mig at spörge om jeres varmesystem. Er det en Trumatic-s 2000?

  Mvh Diana

  1. Hej Diana

   Tak 🙂
   Jeg ved faktisk ikke hvilket varmesystem
   Trumatic SL 3002. Så ikke helt det sammen, men nok tæt på. Vi har dog valgt helt at droppe gas i vognen, og kun køre med en el-olieradiator når vi en sjælden gang imellem har behov for varme. Men dette betyder selvfølgelig også at vi har måtte droppe gaskogepladerne, og det er jeg lidt ked af. Benytter I gas i vognen, og er I glade for det?
   VH
   Martin Hans Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*