Stem på Allan Simonsen i Vild med Dans

Jeg er ikke stor fan af Vild med dans. Jeg synes generelt konceptet skulle være stoppet da danserne – for flere sæsoner siden – begyndte at blive mere kendte end det kendte…
Men jeg har dog nu genfundet interessen for programmet, for Allan Simonsen er stadigvæk med! Det er et fantastisk empirisk eksperiment, at se hvor langt han kan gå – uden et trin i livet. Jeg er klar til at sende ham hele vejen til finalen. Han får min stemme! Jeg håber også han får din – lad os hjælpe Simon på vej. Måske han endda til sidst begynder at få lidt mere styr på tangoen.
allan simonsen vild med dans

4 tanker om “Stem på Allan Simonsen i Vild med Dans”

  1. Skræmmende at læse en så tåbelig besked !

    Det er fuldstændig forrykt at ville have Allan Simonsen i finalen.

    Så behøver vi ikke at have en dansekonkurrence overhovedet, men blot en afstemning om, hvem der er mest populær !

  2. Det ville da være fint for mig, Hans-Henrik – Altså ikke at have en dansekonkurrence på TV 🙂 Måske TV2 skulle overveje det?! Men jeg må alligevel sige, at det er dejlig befriende at se hvordan en helt almindelig, motorisk udfordret, person alligevel udvikler sig. Han gik da fra 4 til 7 point. Lad os se måske når han endda op på 10 point på i morgen (fredag d. 11-10-13).

  3. Det eneste gode der er ved at stemme A.S. ind hele tiden, er da at man ikke mere laver sådan et program, med de forudsætninger der er for at stemme. Stakkels de tre dommere der er i panelet. Jeg fatter ikke at de vil være med. De må jo virkelig føle sig …rendt.

  4. Til Hans- Henrik det er rigtig at der ikke skal være en danse konkurrence hvis det går ud på at få den mest berømte i finalen, men når TV2 vælger at have kendte mennesker med, så kan man ikke forvente andet. Hvis det skulle være en rigtig konkurrence burde TV2 have helt ukendte personer med, så folk rent faktisk har en change for at komme videre selvom man ikke er særlig kendt. det er jo bare for at lave sjov med TV2 at alle stemmer på Allan selv om han ikke kan danse. det er alligevel en fantastisk dårlig konkurrence og den er slet ikke fair alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*