“The baby alarm”

Der er mange fantastiske ting ved at have en baby i huset. En af disse ting er at de er et utrolig effektive alarm-vækkeur:

Klokken ca 6.00 begynder de første spæde alarmlyde fra tremmesengen. Vi Snoozer, et kvarters tid, ind til alarmen bliver så høj, at det er ganske umuligt at sove videre. På denne måde kommer vi altid op senest kl 6.30, hvilket er et rigtig fint tidspunkt for os, at begynde dagens strabadser. Her forleden opstod der dog et problem. Nogen må havde sat alarmen forkert (eller anden mekanisk fejl) for den begyndte ikke kl 6.00 som vanligt. Pludselig vågnede jeg af mig selv kl 7 og var helt forvirret. Jeg kom ud af sengen. Nede i tremmesengen lå det fineste lille vækkeur uden antræk til at vække sine forældre. Nu var jeg sgu lidt presset. Jeg måtte flyve i bad, og droppe de fleste af mine morgenritualer. Jeg kom selvfølgelig 30 minutter for sent på arbejde.
Igen, det er en utrolig dejlig funktion med sådan en alarm i tremmesengen, men jeg kunne godt ønske mig at det kun var i weekenden, den fejlede! Og “enkelte” gange er den endda også fejlet midt om natten. Det er virkelig ubehageligt, med sådan en alarm der begynder fuldstændig umotiveret midt i ens skønhedssøvn 😉

KH
Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*