The Voice koncert i Tivoli

The Voice i Tivoli! Det er sgu et lidt mærkeligt koncept men, men kan jo godt forstå The Voice. Tivoli er bare et fedt sted til koncerter (ud over den max volumen  de forskellige bands må spille med).

Tivolis Billetmand var en sur gammel mand som sgu nok havde siddet i det lille træhus i lidt for mange år, men vi kom dog endelig ind…

Vi kom ind til det største teenage-paradis! Knægte og tøser under 18 år væltede rundt.


Men vi forsøgte at se lidt bort fra de værste stive teenagere og forsøgte at hygge os. Og det gik skam egentlig meget godt. Vi startede med et par turer i dæmonen og den gamle rutschebane og var så klar til musikken på plænen. Jeg må indrømme at The  Voice faktisk havde skruet et rigtig godt program sammen og alt klappede både teknisk og tidsmæssigt.Jeg var imponeret over flere at kunstnerne bla. Outlandish, Medina og Jooks.

Lidt ærgerligt de forskellige bands kun havde tid til at spille 2-3 numre. Men sådan er det jo når man skal nå så mange forskellige .

Desværre fik jeg ikke set David Guetta, hvilket skulle have været helt exceptionelt…Det må blive en anden dag. Forhåbentligt til en solokoncert med ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*