uuuuuhweeee! Jeg har fået ny telefon: HTC HD2

Den er vild!
En kæmpestor 4,3″ skærm. en del større end iPhone men stadigvæk kun 0.5 mm større.
Generelt virker den superfed og hurtig på alle områder. jeg skal dog vænne mig meget til at skulle skrive sms og mails på touch-skærm. Jeg tror sgu aldrig jeg kommer til at kunne skrive så hurtigt på en touch end jeg kunne på en god gammeldags mobil. Men nu må vi se. Nogen der har erfaringer på dette område? Kan man komme til at skrive lige så hurtigt?


Noget der er supercool er at telefonen kan fungere som trådløs WiFi router. På den måde kan flere computere logge på Internettet via min mobils mobile internet. Og via 3 har jeg jo op til 7 Mbit og næsten frit forbrug…Det er lidt vildt. Jeg ved man også kan dette på en del andre telefoner men jeg er først blevet opmærksom på det nu.

Og selvfølgelig hele internetdelen er bare fed. Jeg kan se websiderne i original størrelse. Det er cool! Opera browseren kan dog endnu ikke køre flash, så jeg har installeret den nye browser Skyfire som kan dette. jeg håber dog dog snart der kommer en opgradering til Opera da jeg bedre kan lide den.

STOP!!! Læs denne Update:
Da jeg havde haft HTC HD2 3 uger længere var jeg så led og ked af den at jeg var ved at gå amok! HD2 er noget lort!!! Køb den ikke! Windows mobile kører bare overhovedet ikke godt med denne telefon. Specielt SMS delen har store problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*