Velkommen til Martin Hans Jensen

Jeg har i dag besluttet at jeg vil begynde at blogge mere seriøst. Mest for min egen skyld, da jeg ofte har en tendens til at glemme alle de spændende, mærkelige, dumme, kedelige og sjove ting jeg går og laver…Specielt i weekenderne. Måske det er det som man i de gode gamle analoge dage kaldte for en dagbog. Men derfor må I altså også se igennem fingre med at jeg ikke altid lige får læst korrektur, men jeg skal nok gør mig forståelig 🙂

Jeg kan jo lige i første omgang præsentere mig selv. Det er jeg dog ikke så bange for at glemme. Men en præsentation må jo være på sin plads, hvis der skulle være nogen som havde forvildet sig ind på denne blog som ikke kender mig.

Jeg hedder Martin Hans Jensen og er født og opvokset på Falster. Men jeg har boet de sidste 4…eller 5…kan ikke rigtigt huske det. Endnu et argument for denne blog.

Men ok…nu må jeg jo lige tage mig sammen. Det må ha’ været i 2002 jeg flyttede til Amager med min kæreste Lisbeth (som også er fra Falster). Jeg flyttede til København fordi jeg skulle starte på IT universitetet. Hmmm nu kom jeg jo lige lidt skævt ind på den her præsentation af mig. Nå men så går vi da bare baglæns. Før IT universitet havde jeg arbejdet et år på Falster som skolelærer, og dette gjorde jeg fordi jeg før det havde afsluttet lærerseminariet på Vordingborg Seminarium. Mit liv før læreseminariet vil jeg ikke skrive en lang smøre om, men det indebar bla. 1. kl – 9 kl på en lille friskole i Skovby, et efterskoleophold på Bøvlingbjerg idrætsefterskole og sproglig gymnasium i Nykøbing Falster.

Nå men i dag har jeg altså for længst afsluttet min Cand.IT og efterfølgende arbejdet som e-learnings – og uddannelelseskosulent i Landbrugsraadet, Multimediestudiet og er nu i Tryg.

Nå men det var en kort præsentation af mig. Uddybninger og alle andre ting om mig skulle gerne komme frem i mine fremtidige indlæg.

Husk I er altid velkommen til at kommentere på mine indlæg. Det kræver dog at man registrerer sig. Dette fordi der ellers kommer en masse SPAM kommentarer, og jeg finder ikke den store glæde i kommentarer som fx: ”What a nice BLOG you have. Come visit mine at www.biggirlzzzz.com”

Nu ved jeg ikke om det er mig selv eller dig som skulle læser dette (hvis du findes) jeg skal byde velkommen til denne BLOG?…hmm…det bliver sgu’ mig selv! Velkommen til denne BLOG Martin, jeg håber du får en god oplevelse med det! Jeg ser frem til at se dig en del herinde på www.martinhansjensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*