Vildt hvad mobiltelefonproducenterne kan slippe af sted med!

Folk med smartphones ved sikkert at der en gang imellem bliver skubbet en softwareopdatering ud til telefonen.

htc one t9De sidste to opdateringer på min HTC one har bl.a. medført at det gode gammeldags T9 tastatur, og muligheden for at køre Flash i browseren, er droppet.

Jeg er helt med på at mobilproducenterne har forskellige mere eller mindre gode grunde til at  lave disse ændringer. Og jeg er også klar over at jeg sikkert kunne gennemtrawle app-butikken og finde noget som som måske kan noget tilsvarende (formentlig mod betaling).
Men jeg synes sgu godt nok selskaberne strammer den…

Jeg betaler og køber en telefon pga. de features den har. Min HTC one købte jeg primært fordi det var en af de få telefoner som tilbød gammeldags T9 tastatur. Men nu er det væk, pist forsvundet, uden jeg er blevet spurgt og uden jeg er blevet kompenseret.

Tænk hvis jeg købte en bil med 200 hk og lækre alufælge. En dag sender bilproducenten en tekniker ud og nedjusterer motoren til 150 hk og skifter de lækre alufælge ud med med plastikfælge. Ville jeg som ejer af bilen bare acceptere dette? Det tror jeg ikke, men det gør vi altså når det handler om vores mobiltelefoner!

Jeg undres…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*