Afdelingsmøde i Oslo

I denne uge har vi været til afdelingsmøde på Trygs Oslokontor.
Det er godt nok koldt i Oslo. Der var helt ned til minus 17 grader, og os danskere havde overhovedet ikke tøj nok med. Derfor var vi henvist til indendørs aktiviteter.

Ud over det rent faglige, så var vi ude og spise på en rasturent der hed Niogtyve (ni&tyve). Det var tirsdag, men restauranten var alligevel fuldkommen fyldt. Man kunne vælge mellem tre forskellige traditionelle norske julemenuer.
Jeg fik Laks, rensdyr og en lækker kage. Man kunne også få Pinnekjøtt (traditionel norsk lam). Smagen var meget stærk af lam og salt. jeg fik lov til at smage. jeg tror ikke jeg kunne have spist en hel tallerken, men i mindre potioner var det rigtig lækkert. Se evt: http://en.wikipedia.org/wiki/Pinnekj%C3%B8tt
Flere af mine kollegaer (kun de norske) fik også en speceilt tilberedt fisk som kaldes Lutefisk (Torsk tørret og udblødt i lud). Det smagte egentlig mest af almindelig kogt torsk, med en lille smule mere bid. Jeg fik nemlig også lov til at smage ludfisken:-)

Senere fandt i en sportsbar og så FCK tæske Panathinaikos. Det var jo verdensklasse 🙂
vi overnattede på Hotel Thon Opera. Meget lækkert hotel, med styr på det hele. Værelserne var små, men alt var helt perfekt. rent og pænt, trådløs internet, super badekabine, god seng, godt udvalg af tv kanaler og faktisk en rigtig god hotelshampoo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*