An Open Source Beer – EN øl fra IT Universitetet går til kamp mod overmagten

Da jeg gik på IT Universitetet (2004-2006), kørte et spændende projekt. Et projekt, jeg husker, jeg var ærgerlig over jeg ikke var med i. Projektet gik ud på at man skulle lave verdens bedste øl, og det ville man selvfølgelig gøre ved at brygge en god øl, og så uploade opskriften til fri afbenyttelse og videreudvikling, såkaldt Open Source.

opensourcebeeritu1

Da projektet havde færdigbrygget øllen fik jeg skaffet mig en flaske “Open Source Beer”, og den har levet sit eget liv i henholdsvis mit værksted og mit lydstudie i alle årene. Men i dag… i dag blev den åbnet. Ikke fordi jeg havde lyst til at smage den, her 10 år efter den blev brygget, men simpelthen fordi jeg skulle bruge den i en ubønhørlig kamp. Jeg havde ikke andre øl i huset, og vi var omringet af frådende dræbersnegle som var i færd med at indtage vores matrikel, og da jeg kom ud i mit værksted og så Open Source øllen, så gik der ikke lang tid før jeg besluttede at åbne den.

Og jeg synes egentlig det er en rigtig fin måde at min Open source øl skulle ende sine dage: i kampen mod det onde! I kampen mod overmagten som vil indtage vores private hjem og snylte på os og vores privatliv. Mange tak til Open Source Beer, tak for kampen.

opensourcebeeritu2PS. Jeg kunne jo ikke lade være med lige at smage på den, da jeg nu havde den åben…den smagte faktisk stadigvæk af god mørk øl, dog lidt mere syrlig end hvad godt er 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*