En vred ung mand

Jeg sidder i toget. Jeg er lige stået på i Tårnby, og da jeg stod der ved perronen og ventede, overværede jeg en ung mand. En mand i 20’erne, som opdagede at kl var blevet 7.25 og toget endnu ikke var ankommet, selvom det altså var 20 sekunder siden burde være rullet ind på stationen. Der står ikke noget om forsinkelse på skærmene og han udbryder med dybeste foragt i stemmen: “det er sgu typisk Danmark, lorteland!”. Toget kom 30 sekunder efter, og vi steg alle på kørte videre med det samme.

Jeg må jo beundre den unge mands energi, indlevelse og stærke holdninger. Men jeg tænker også på hvor svært det – trods alt – må være at leve i Danmark, hvis et minuts forsinkelse på de danske statsbaner, kan fremkalde sådan en reaktion.

@knægt: held og lykke med valget i morgen, jeg kan dog ikke hjælpe dig med hvor du skal sætte dit kryds.

vredmand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*