Anmeldelse og test af Medion Akoya 12″ E2312 md97977 bærbar, købt i Aldi

I forgårs var jeg i Aldi og købte mig en Medion Akoya 12″ notebook. Jeg havde ikke haft mulighed for at prøve den forinden, så det var lidt et sats, men jeg syntes specifikationer så så interessante ud af at jeg var villig til at tage chancen.
Jeg havde kameraet fremme, da jeg pakkede “dyret” ud og startede den op.

Som I kan se på videoen, var førstehåndsindtrykket helt fint. Jeg var dog lidt ærgerlig over enterknappens størrelse, som har den amerikanske størrelse – altså aflang og ikke meget større end backspace. Det vil jeg helt sikker skulle vænne mig til.
Nu har jeg prøvet den af et par dage, og må sige jeg er meget imponeret. Når man lige har fjernet Aldis mere eller mindre ubrugelige programmer, så er den hurtig og lækker. Den vejer ikke meget og bliver heller ikke meget varm i bunden, så det er faktisk næsten en optimal “skødcomputer”.

Jeg har dog en lille anke omkring vinklen som skærmen kan sættes i. Jeg ville gerne have kunne vride skærmen længere tilbage. Specielt når jeg står jeg, op og bruger computeren er dette et problem. Jeg kan dog fint se hvad der sker på skærmen, det er bare ikke helt så tydeligt. som hvis jeg havde haft skærmen i perfekt vinkel.

Men selv med minusserne omkring den lille enterknap og skærmens vinkel, så synes jeg, at jeg har gjort et rigtig godt køb.

UPDATE: Gustav har i kommentaren spurgt om denne computer kan køre Diablo3. Jeg har testet det og det ser desværre ikke så godt ud. Her er udfaldet af testen:

3 tanker om “Anmeldelse og test af Medion Akoya 12″ E2312 md97977 bærbar, købt i Aldi”

  1. Hejsa,

    jeg har netop kig på sådan en 😀

    så mit spørgsmål er? kan den trække minecraft + lidt word og power point?

    og er du ellers tilfreds med den? har tænkt mig at bruge den til skole brug så den har jo lige størrelsen til det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*