Museskader – ondt i pegefinger, skulder og arm. Det rigtige udstyr er altafgørende, ved smerter i pegefinger

For fire år siden, havde jeg store problemer med smerter i min pegefinger, når jeg brugte musen meget. Ofte var jeg nødt til at holde lange pauser. Jeg begyndte at tage musen over i den venstre hånd, hvilket virkede ok, da jeg først havde lært det, men så begyndte jeg pludselig også at få ondt i den venstre pegefinger. Da mit job er rimelig svært at udføre uden brug af computer, måtte jeg forsøge noget andet.
Jeg undersøgte markedet og fandt frem til en RollerMouse:

Jeg laver ikke dette indlæg for at reklamere for denne Rollermouse – den bliver vist ikke engang produceret mere. Men der bliver lavet en lang række andre lignende produkter. Det fede ved denne type “mus” er at man kan benytte begge hænder. Jeg flytter markøren (rullen) med højre hånd og klikker med venstre, og ofte bytter jeg rundt uden problemer. Man kan endda også klikke med rullen (ved at trykke på rullen). Dette giver en perfekt alsidighed, hvilket er ufattelig vigtigt i forhold til at undgå museskader. Jeg har aldrig haft problemer med min pegefinger efter jeg gik over til denne type “mus”.

spil ikke sej
det rigtige udstyr vil hjælpe dig! 🙂

2 tanker om “Museskader – ondt i pegefinger, skulder og arm. Det rigtige udstyr er altafgørende, ved smerter i pegefinger”

 1. Hej Martin
  Godt at høre at du er du er glad for din RollerMouse – og at den har afhjulpet dine problemer. Det hører vi heldigvis rigtig tit. Og jo, RollerMouse, som Contour Design producerer og sælger, findes skam i bedste velgående. Alle modeller er blevet opgraderede til version 2. I vores produktudvikling tager vi løbende højde for de tilbagemeldinger, vi får fra vores brugere, og jeg tror at du vil opleve, at fx RollerMouse Pro2 er blevet – om muligt – endnu bedre.

  Du kan eventuelt læse mere på http://www.contour-design.dk, hvor du også kan se og sammenligne de forskellige modeller.

  Med venlig hilsen

  Lotte Hyldahl
  Contour Design Europe A/S

 2. Pingback: fall asleep

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*