Bravo Tours: 69% føler sig lykkeligere, når de er på ferie

lykkelig paa rejse

Nu fik jeg endelig fået taget et billede af denne reklame, som har provokeret mig voldsomt den sidste måneds tid. Bravo Tours argumenterer simpelthen med at man skal rejse, fordi man er mere lykkelig mens rejsen står på. Og det kan da godt være man er mere lykkelig mens rejsen står på, men hvis det skal være argumentet for at tage afsted “at man så endelig bliver lykkelig”, så er der altså noget galt med ens liv. Og måske skulle man så i stedet for at bruge 20.000 kr på en dyr rejse, måske tage kontakt til en coach, parterapeut eller bare tage hverdagen op til overvejelse.
Hvis man alligevel tager afsted, er lykkelig, og så kommer hjem til lortehverdagen igen, så ender det i depression eller skilsmisse. Og det er vel egentlig også derfor der sker så mange skilsmisser efter ferier – og her er det så nok første gang jeg linker til Femina 🙂 http://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/skilsmisse-derfor-gaar-saa-mange-forhold-i-stykker-lige-nu

Nå, men nu var det jo ikke fordi jeg ville lege lommepsykolog og formane at man skal gøre noget ved sit liv, hvis man ikke føler sig lykkelig. Nej dette er en røffel til BRAVO TOURS! Jeg synes det er fint at reklamere for at folk skal tage på ferie. Det er dejligt at holde ferie, men I har simpelthen fat i det forkerte argument. Her er et par bedre bud:

  • 90% kobler fuldstændigt fra når de er på ferie
  • 60% får mere sex mens de er på ferie
  • 40% lærer nye mennesker at kende på ferie
  • 70% smager nye spændende madretter når de er på ferie
  • 80% får et stærkere immunforsvar når de er på ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*