Trump med fuldstændig absurd argument i anledning af stop for kvoteflygninge

I anledning af at Trump ikke vil tage imod kvoteflygtninge, har Trump argumenteret for denne beslutning, på denne fuldstændig absurde måde:

Sandhenden er at hvis I gerne vil tage 500 kvoteflygtninge hvad så med 501. Hvad med ham som har nummer 503, 507 og 517… Tillad mig at være en lille smule direkte. Nummer 501 har det præcis lige så dårligt som de første 500, og derfor er der ingen i mine øjne der kan tillade sig at påstå at verden bliver et bedre sted fordi man redder de første 500…alle her i lokalet ved jo godt at selvom vi tager imod 500 kvoteflygtninge, så er der millioner der har det dårligt…

Vi behøver altså ikke at hjælpe nogen overhovedet, for det nytter ikke, når der alligevel er så mange i verden der har det dårligt…Shit! Tænk hvis alle i hele verden havde denne holdning?! Så ville det godt nok stå skidt til. Men hov!!! Jeg tror da egentlig jeg kom til at skrive Trump…Det var ikke Trump der udtalte ovenstående, men Mette Frederiksen for et par uger siden på Radikale Venstres nytårsstævne…Undskyld jeg lige kom til at skrive forkert, men så fik jeg da jeres opmærksomhed.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*