Citat Marlene Wind: “Grænsekontrollen er valgflæsk og taler til laveste fællesnævner”

For tiden kører der en sag om Marlene Wind som er EU-ekspert og professor i statskundskab.
Wind har i et interview skældt ud på regeringen pga deres skærpede grænsekontrol og dette mener Søren Pind og Pia Kjærgaard ikke hun skal blande sig i. Jeg synes Søren og Pia har ret. Jeg synes det er helt ved siden af at en professor fra universitet skal gå ind og diskutere politik og tage parti på den måde. Tingene begynder at bliver blandet for meget sammen og det kan betyde at det bliver svært at skille tingene ad, for os almindelige mennesker. På samme måde som det er virkelig dårlig stil – om ikke ulovligt – at en folkeskolelærer begynder at prædike en specifik religion eller parti.

En ting er helt sikker Marlene Wind burde ikke have udtalt:

grænsekontrollen er valgflæsk og taler til laveste fællesnævner.

Hun kunne formentlig have sagt andre smartere ting som stadig havde haft samme budskab.

Og her stopper jeg så min kritik af Marlene Wind, for jeg må indrømme at konen jo har ret! Og mit – snart flossede – blå hjerte grimmes for tiden. Jeg synes det var rigtig fint at efterlønsaftalen kom i hus, men at regeringen var nødt til at sælge ud med sådan et latterligt forslag, overfor Dansk Folkeparti holder simpelthen ikke.
Regeringen bør hive i håndbremsen nu, for den måde som Dansk Folkeparti håndterer denne sag er simpelthen for klam…men jeg tror det er for sent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*