Cykelpendler i regnvejr :-)

Regnen væltede ned da jeg havde fri fra arbejde. Men jeg havde heldigvis tjekket vejrudsigten og forberedt mig. Sådan en dag som i dag føler jeg mig som den mest rutinerede cykelpendler i hele København – dog måske ikke den smukkest 😉

Mit udstyr:

  • Helly Hansen Advance regntøj
  • Regnovertræk til mine sko
  • Transparent cykelbriller, så jeg er beskyttet mod den hårde regn mod mit ansigt
  • Cykelhjelm ekstra godt monteret på min regnhætte
  • Elcykel som gør at jeg ikke kommer til at svede under regntøjet
  • Cykelklokke, som ikke lyder forkølet i regnvejr

Med dette udstyr godt monteret, så synes jeg faktisk der er federe at cykle igennem københavn på en regnvejersdag end en flot solskinsdag. Der er ikke så mange medcykellister at “slås” med på cykelstien.

Og jep! Jeg var dejlig tør da jeg kom hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*