Cykeltøj til vinter og de kolde dage

På mit nye job skal jeg cykle fast frem og tilbage…hele året. Dvs også i regn, sne og slud. Der er 13 km hver vej, så jeg besluttede mig hurtigt for at jeg nok hellere måtte investere i noget bedre end de bomuldstøj, som jeg normalt har cyklet i. Jeg spurgte lidt til råds på Facebook, og fik en lang række gode forslag. Men jeg må også indrømme at budgettet har været begrænset til lige omkring 1200 kr, og derfor har jeg været nødt til at kigge efter nogle billige løsninger. Bla fandt jeg ud af at Aldi havde noget cykeludstyr på spot – og sportsmaster havde noget på tilbud (hvis man bare lige meldte sig ind i “Klub sportsmaster” :-)).

Så her er hvad det er blevet til, og føler mig egentlig ok parat til de kolde regnvejersdage nu:

 • To cykelundertrøjer (selvfølgelig Svedtransporterende og vindtæt på fronten. Dem købte jeg i Aldi for 50 kr stykket. Jeg havde først købt en, men da jeg havde prøvet den og mærket kvaliteten købte jeg en mere. Virkede virkelig gode til prisen)
 • Craft cykelbukser og seler (købt i Sportsmaster, og var dem som passede mig bedst. Normalpris 850 kr, jeg fik dem til 350 kr)
 • Astral cykeltrøje (Sportsmaster)
 • Softshell cykeljakke, til de helt kolde dage. (købt i Aldi for 149 kr)
 • cykelhandsker, cykelhue, cykelsokker og skoovertræk
 • Sko (Puma som jeg havde forvejen)

Jeg mangler så lige overtræksbukser når det bliver rigtig koldt, men tænker bare nogle nylonbukser eller regnbukser, som jeg har i forvejen.

cykel tøj vinter

Ups! på billedet mangler selvfølgelig også min meget vigtige – men flotte – cykelhjelm 🙂

2 tanker om “Cykeltøj til vinter og de kolde dage”

 1. Lækkert med nyt cykeltøj. Jeg også gjort mig lidt forberedelser. Jeg har lige købt disse nye skoovertræk, så kan jeg kan holde mig varm i vinteren. Jeg har købt denne fra GripGrab. Hvor er dine skoovertræk fra?

 2. Jeg købte dem i Lidl. De kostede omkring 50 kr.
  Jeg vil nok umiddelbart ikke betale så meget for et skoovertræk som du har betalt for dine GripGrab.
  Men nu må vi se…hvis mine Lidl overtrækssko går i stykker efter 2 tur, så det jo dem der er de dyreste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*