Man kan kun skrive brev til verdens største IT virksomhed

Her forleden havde jeg brug for at kontakte Google Danmark om et teknisk spørgsmål. Jeg gik ind på Googles kontaktside og fandt langt om længe Google Danmarks kontaktoplysninger. Men her måtte jeg sande at Google Danmark ingen e-mail adresse har. Jeg kunne kun finde deres adresse: Sankt Petri Passage 5, 2nd floor.
Det er da egentlig interessant at verdens største email leverandører ikke selv har en email adresse…Nå men, det måtte jeg jo bare acceptere…Jeg indkøbte kuvert og frimærke, fattede pen og papir og holdt tungen lige i munden, da mine sirlige kragetæer komponerede noget af det smukkeste i verden: ET BREV

google brev
Jeg smed brevet i en dertilhørende rød postkasse og måtte så bare vente…

….

Og nu har jeg så ventet i over en uge. Hvad sker der Google Danmark? Jeg ved godt jeg ikke har skrevet nogen mail adresse på afsenderen, men det tænkte jeg var unødvendigt?! Men jeg har jo skrevet min adresse, så jeg håber I snart sender mig et svar retur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*