Dagens Live youtube (desværre stadigvæk uden GoPro kamera)

Jeg kører på den pæne Østerbrogade. Jeg ser ca 40 meter længere fremme en mor og hendes ca 5 årige datter. Det er tydeligt at datteren skal tisse. Virkelig meget tisse. Moderen kigger forvirret rundt, og ved ikke hvad hun skal gøre. De skal formentlig videre til en cafebesøg, så at lade pigen tisse i bukserne er ikke en option. Resolut trækker moderen bukserne ned på datteren og tager hende i armene og bærer hende hen over cykelstien, hvor moderen har opdaget der er en rist. Og der tisser pigen så mens cykler, biler og jeg drøner forbi. Og det skal lige siges at pigen og moderen ikke var til fare for trafikken. De parkerede biler på Østerbrogade havde skabt et fint lille “tisse-helle”. Jeg smilede hele vejen hjem 🙂
@Østerbromor: Du får fem store stjerner af mig!

osterbro-tis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*