Dragør Fort

Jeg gav Lisbeth en ny kameralinse i fødselsdagsgave (et TAMRON CANON AF18-200MM 3,5-6,3 DI II XR A14E), og dette skulle hun afprøve. Derfor ringede jeg til Dragør Fort og spurgte om man som “tursist” kunne komme og gå på fortet.

Jeg snakkede med en flink mand og han forklarede at man var meget velkommen til at komme og gå på fortet og nyde en smukke udsigt. Hvis der var nogen hjemme på selve fortet kunne man også prøve at spørge om man lige måtte kigge ind i fortets bygninger. Dragør Fort har en rasturent som finansierer selve fortet.

Men vores nye viden drog vi af sted til fortet. 15 min i bil fra Amager, og så er man der. Fortet ligger nærmest inden i Dragør havn. Vi parkedere bilen 50 meter fra broen over til fortet og spadserede os en tur på fortet. Udsigten var helt fantastisk. Det kunne dog godt have være lidt klarer i vejret. Men der er en smuk panoramaudsigt.  Sverige og broen på den ene side og Dragør by og havnen på den anden.

Jeg har taget et panoramabillede som jeg ligger op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*