Du er min barndomsgade – hyldest til Anne Linnet og Men at Work

Jeg har den sidste uges tid holdt lidt sommerferie. Jeg har valgt at dedikere ferien til musikproduktion. Den første sang jeg har fået afsluttet, er en hyldest til Anne Linnets “Barndommens gade” og Men at Works “Who can it be now”, som begge er fantastiske sange. Barndommens gade har altid betydet meget for mig, og jeg betragter den som en af de bedste danske sange der nogensinde er skrevet. I min hyldest har jeg ladet mig inspirere af teksten og melodistemmen. Fra Who can it be now, er det det skønne trumpetrif, som jeg har ladet gennemsyre hele nummeret. Jeg håber I kan lide min hyldest til disse fantastiske kunstnerne. Selvfølgelig er det også en hyldest til min egen barndomsgade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*