Nem klipning af hæk med presenning fra Harald Nyborg

Efter jeg er flyttet i hus med have har jeg fået mange gode råd på Internettet. Nu er det vist min tur til at komme med et godt råd.
Jeg havde længe bøvlet med en smart måde samle de afskårne grene efter hækkeklipning. At fylde plastiksæk efter plastiksæk var simpelthen for bøvlet, og jo også dyrt i det lange løb (plastiksække går ofte i stykker når de skarpe grene presses ned i dem).
Jeg præsenterede mit problem for en kollega, som gav mig det gode råd at benytte en presenning i stedet for de mange plastiksække. Jeg smuttede i min lokale Harald Nyborg og købte en presenning. Jeg tror ikke jeg gav mere end 25 kr for den.

Processen er nu ganske enkel. Placer presenningen på jorden hvor du skal klippe hæk, og lad så grenene falde ned på den. Når du synes der er nok grene på presenningen, samler du hjørnerne på presenningen og slæber den hen i traileren, eller lukker den godt sammen med noget snor og direkte ind i bilen. Jeg tror jeg normalt har hvad der svarer til 4 plastiksække i hver omgang.
God arbejdslyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*