Fødselsdag: 32 år! Mens jeg venter…

Jeg har fødselsdag i dag. Jeg bliver 32. Det er jo altid rart at have fødselsdag, men jeg synes nu umiddelbart, at det var lidt sjovere at blive 31 og ja endnu sjovere at blive 30 og jeg kan huske min 17 års fødselsdag – det var bare helt vildt! 🙂

32 er sgu sån’ lidt fladt. Jojo, jeg er da stadigvæk i starten af trediverne, men jeg er også godt på vej deropad.
Jeg tror nu jeg får en rigtig hyggelig og dejlig dag. PT ligger jeg i min gamle seng, på mit gamle værelse, på “barndomsgården” og venter på, at min mor, far, kæreste og gudbarn kommer og synger mig op af sengen. Men shhhh… si’ ikke noget til dem, de må ikke vide jeg er vågen.
Jeg ligger mig nu tilbage til min rævesøvn.
————————————————————Update————————————————-

Jep de kom ganske rigtigt og sang og de troede allesammen, at jeg sov 🙂 Specielt mit lille gudbarn forstod vist ikke helt hvorfor de skulle stå med hatte, harmonika, guitar og vaskebræt og spille og synge så tidligt om morgenen. Men hun truttede fint i sin mundharmonika.
Vi spiste et dejligt kaptajnsmorgenkomplet og jeg fik nogle gode gaver.

Formiddagen gik med græsplæneræs i min faders havetraktor, solbadning og gennemgang af min mors køkkenhave.

Frokosten fik vi hos mine svigerforældre og vi tilberedte også en super lækker bøf på grill om aftenen.

Det har været en super dejlig luksus-fødselsdag og det var nu ikke så skidt igen at blive 32. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*