Fatal Justice – Garbage Man

Min far har de sidste 33 år været direktør for forbrændingsanlægget “Refa”. Min far valgte for et par uger siden at lade sig pensionere, og i den anledning var jeg simpelthen nødt til at samle det gamle band “Fatal Justice”.
Lidt baggrundsinfo: Fatal Justices storhedstid var i 90’erne, hvor vi skrev og spillede vores egne numre. Jeg skrev bla en sang som hed “Garbage Man”. Jeg skrev den fordi min far i daglig familie-tale gik under øgenavnet “overskraldemanden” :-). “Garbage Man” var derfor selvfølgelig også min fars ynglingsnummer. Og netop derfor var jeg nødt til at få samlet bandet, så vi kunne spille den sang til min fars pensionering.

Jan kunne desværre ikke være med på bassen, så vi var nødt til at sætte Jimmy på bassen og låne en trommeslager. Morten kunne heldigvis finde tid til at komme til Danmark, så leadguitaren også blev besat. Det var sgu sjovt at spille den igen. Man får jo helt lyst til at spille noget mere rockmusik 🙂

En tanke om “Fatal Justice – Garbage Man”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*