“Man bliver mere borgerlig med årene”…NOPE!

Folk har igennem hele mit liv sagt til mig, at man blev mere borgerlig med alderen…Det har altså ikke været tilfældet for mig. For mig har det været fuldstændig omvendt. Jeg har været medlem af partiet Venstre lige ind til for 2 år siden, hvor jeg simpelthen ikke kunne stå på mål for det længere, og derfor meldte mig ud. Og i dag kan jeg så se på nedenstående resultat at Venstre er det parti, jeg er anden mindst enige med, når det kommer til afstemninger i folketingssalen. Det er da dejligt at jeg bliver bekræftet i min udmeldelse, men egentlig også lidt tankevækkende.

Det skal dog nok siges i denne sammenhæng, at jeg ikke kun mener det er mig og mine egne politiske holdninger, som har rykket sig. Nej, jeg mener bestemt også at Venstre har taget en ordenlig tur i værdikarrusellen. Jeg savner i den grad den positive humanitære tilgang, jeg virkelig følte Venstre havde da Uffe Ellemann var formand. Det er som om Venstre helt har glemt dette i begærlighed for at holde og genvinde magten. Der skal virkelig ske noget nyt i Venstre, for at jeg vil kunne se mig tilbage i det parti. Men jeg tænker faktisk at det kan være netop en Ellemann som kan får partiet på ret køl igen: Uffes søn Jakob Ellemann-Jensen, er en helt anden støbning end mange af de nuværende ventres-toppolitikere. Det kunne være meget interessant at se ham på formandsstolen.

Nå men tjek mit resultat. Jeg er altså mest enige med Alternativet, Enhedslisten, SF og Radikale. Virkelig interessant…

“Den historiske valgtest ser på de reelle afstemninger i Folketinget. Der er derfor ikke tale om, hvad partierne gerne vil, men hvad de i virkeligheden gjorde. På den måde er testen skrællet for løfter.
Testen består af 34 forslag, der er blevet stillet indenfor de sidste 5 år.”

folketingsvalg-2016-hvem-skal-jeg-stemme-paa

Hvis du selv har lyst til at prøve testen kan det gøres her:
https://www.parlamentet.dk/data/folketingsvalg-2016/

En tanke om ““Man bliver mere borgerlig med årene”…NOPE!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*