Fields Fredag

Så blev det ”Fields Fredag”. Jeg er sgu ikke rigtig glad for Fields…alt for mange mennesker og alt for mange tøsebutikker. Men ok der er jo også en del tøjbutikker for knægte som mig så når nu man alligevel er nødt til at købe tøj så er det jo godt nok det er samlet.

Nej tøjindkøb er ikke en af mine yndlingshobbyer, men så har jeg da heldigvis en masse andre. Fx at jeg leger en del med beat miksning af LP’er. Primært vocal house musik som jeg køber i Tyskland på websiden www.deejay.de.


Og da jeg nu alligevel var kommet til Fields kunne jeg jo lige så godt forsøge at pleje denne hobby mens jeg fik overstået tøjindkøbet. Jeg har nogle gange tænkt det kunne være lidt cool at prøve at vende nogle mine houseplader i en tøjbutik. Gerne en lørdag hvor der er gang i butikken, og jeg havde for noget tid siden lagt mærke til at Jack and Jones i netop i Fields har to Technics 1200 pladespillere stående på gulvet (desværre ikke 1210’ere som mine egne men det er ok) og derfor gik jeg da lige ind og spurgte om jeg en dag måtte komme og spille. Jeg snakkede med Casper som er daglig bestyrer af butikken og han var helt med på ideen, så nu er det bare at finde en lørdag hvor jeg kan fyrer den af nogle timer.

Det bliver lidt sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*