N*Grandjean på Nemoland

N*Grandjean er et pudsigt band med nogle fede numre…det havde min kæreste i hvert fald bildt mig ind og derfor tog vi i dag til Nemoland på Christiania da de skulle spille. Jeg må sige min kæreste havde ret…Det er et pudsigt band men har deres egen virkelig fede sound. Jeg var meget draget af deres musik og sad tryllebundet med en behagelig følelse i maven under hele koncerten. Midt under koncerten begyndte det så småt at regne.


Jeg kan ikke huske hvilket nummer de var i gang med at spille, men denne sang indeholdte et mumle stykker som arbejdet sig opdad i et creciendo. Samtidigt med at dette mumlekor steg i styrke begyndte det at regne mere og mere og til sidst styrtede det ned og der stod vi i et inferno af regn og nærmest psykotisk mumlen. Det var en utrolig oplevelse.
N*Grandjean har en aura omkring sig som man bør opleve. Ta’ til en af deres koncerter hvis du har muligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*