Findes der uranhjorte?

Jeg hedder Martin, så det må være på sin plads, at jeg undersøger om der rent faktisk findes en såkaldt uranhjort, som Roben og Knud synger om. Roben og Knud synger mange sange om dyr som findes, så hvorfor skulle en uranhjort ikke også eksistere? Det var i hvert fald min grundtanke, da jeg gik igang med at google. Men da jeg søgte, fandt jeg intet andet end netop Roben og Knuds sang…Kunne det virkelig passe, at Roben og Knud har skrevet en sang om et dyr som ikke findes?! Jeg måtte ty til min lille ChatGPT hjælper, for vi ved jo alle at sanheden ligger her. Her har I min dialog med ChatGPT.

Der er nu ikke andet for, end at jeg må tage fat i Roben og Knud og spørge efter dokumentation for at uranhjorten rent faktisk findes 😉

PS. Billedet i toppen, har jeg foresten fået ved at bede en anden AI om at tegne mig en Uranhjort 😉

PPS. Og hvis du har levet under en sten de sidste 20-25 år, og derfor ikke har hørt Uranhjort, så kan du høre den her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*