Transportabelt Twitch Setup til DJ

I sidste uge afprøvede jeg et nyt transportabelt Twitch-setup. Jeg havde stillet det op i mit køkken. Alt var nyt, så det var lidt med hjertet oppe i halsen, at jeg klikkede “Start stream” i mit broadcasting software:

  • Ny standard bærbar (vs. monster stationær pc)
  • Nyt wifi (vs. internet via kabel)
  • Ny lille Numark pult (vs. Pioneer system)
  • Ny USB mikrofon (vs. Shure SM58+preamp)

Det virkede helt perfekt, og det var faktisk super hyggeligt at spille i køkkenet, hvor ungerne og Lisbeth oftere joinede streamet end de ellers plejer.

Planen er nu, at jeg vil kunne benytte dette transportable setup, til at tage med på tur. Jeg vil fx kunne streame når jeg er i sommerhus eller hos venner/familie. Og hvis jeg så er så heldig at dem jeg er på besøg hos har en CD samling, så kunne det være sjovt at spille musik fra den 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*