Flyer fra Danskernes Parti

Nedenstående flyer blev i går uddelt i Brøndby Strand. Wauw hvor er det dog en langt ude, og klam, flyer fra Danskernes parti.

danskernes parti flyer

Det er jo helt tydeligt at målgruppen ikke er udlændinge, men de danskere der kunne finde på at udfylde en vælgererklæring (når de ser så relevant og fantastisk partireklame som dette). Det udtaler Danskernes Parti faktisk også selv i denne artikel. Ubehageligt på så mange måder!

Men…Jeg er jo lidt teknisk nørdet, og da jeg så billedet på Facebook skulle jeg lige prøve og se hvor QR koden (nederste til venstre) ville lede mig hen – måske til en endnu mere interessant Youtubevideo, eller til deres mærkesager…jeg blev lidt paf da jeg så at den bare førte mig til deres websideadresse stemdansk.dk, som jo allerede stod med store typer på flyeren (normalt bruger man jo en QR-kode, hvis det er en alt for lang og besværlig URL-adresse der skal indtastes i browseren). Men efter lidt refleksion, må jeg indrømme at Danskernes Parti jo bare er spot on, i forhold til deres målgruppe (dem som kunne finde på at stemme på partiet). Danskernes Parti har indset at deres vælgermålgruppe vil have alt for svært ved at skrive og stave det ufattelig lange og svære ord “stemdansk” på deres mobiltelefon, og har derfor fået udviklet en QR-kode.

Jeg elsker når afsenderen virkelig har forstået sin modtager 😉

UPDATE “Frederiksbersk Folkeparti”, har humor:

Og se så hvad der er blevet omdelt i postkasserne på Frederiksberg. Jeg er ret vild med den humor “Frederiksbersk Folkeparti”, lægger for dagen 🙂 Ret godt modsvar!

flyer frederiksberg parti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*