Gave til chefen – hvad skal man give?

Jeg har tit problemer med at finde gaver til mine kollegaer når de har fødselsdag, men her forleden skulle jeg så finde en gave til min chef. Det var straks endnu værre. Ved egentlig ikke rigtig hvorfor. Måske fordi jeg trods alt ikke kender ham så godt som mine kollegaer.

gaveideer jeg havde:

  • Musik
  • biografbillet
  • Rødvin
  • bøger

Det endte dog med en smartbox, som jeg faktisk syntes var en rigtig god ide. Her behøver jeg ikke tage stilling til om han skal tage på museum, ølsmagning eller faldskærmsudpring. Det kan han jo så helt selv beslutte.

Han blev meget glad for gaven 🙂

 

2 tanker om “Gave til chefen – hvad skal man give?”

    1. Følg ovenstående “google-reklame” link, så kan du formentlig læse mere om Smartbox

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*