Glæden ved at være husejer

Der er mange glæder ved at eje sit eget hus, men også meget arbejde. Men hov det er jo også en glæde 🙂
Man ved altid hvad man skal tage sig til som husejer. I dag har jeg fx fastspændt vores skurs plastiktag efter alle kunstens regler. På sådan et tag skal man bruge nogle helt specielle dimsedutter som sømmes fast i træværket og så kan klikkes på taget. Disse dimser var sprunget og flere af stederne var de simpelthen faldet ud af træet. Den forrige ejer var vist nok lidt af det man kalder en fusker. I dette tilfælde var taget i hvert fald ikke fastmonteret ordentligt. Jeg tror og håber heldigvis ikke at han har lavet ret meget på huset de par år han har boet her.

En af de andre store opgaver har været de mange Ikeaskabe vi har skulle samle. Huset havde ikke et eneste skab eller reol da vil flyttede ind, så alt har vi måtte købe og samle. Og jeg er nu officielt blevet ”100-Meter-Ikea-samler-mester”. Jeg har samlet 10 skabe og reoler og jeg må faktisk sige at det hver gang er gået rimelig smertefrit. Jeg er meget imponeret over at der ikke en eneste gang har manglet en skrue eller plastikdut. Hvem er det der tæller og samler alle disse dimser? Ja jeg gad ikke…

Jeg har også fået sat et hav af lamper op. Lampen i vores trappeskakt var nok det værste, da jeg skulle hænge halvt ud over gelænderet, for at skrue den op. Men jeg må også sige at spisebordslamperne gav mig sved på panden. Vi havde købt en skinne i Silvan, og da jeg endelig langt om længe havde fået sat den op, måtte jeg til min store irritation indse at skinnen var i stykker. Den ”flinke” Silvanmand jeg ringede til kaldte den en mandagsskinne, men de ville altså ikke komme og reparere den. Jeg måtte hive skidtet ned igen og få den byttet. Men da jeg så fik den op igen virkede dem da heldigvis.

Udenfor har jeg ikke fået lavet så meget endnu, da vejret jo ikke lige er til havearbejde. Men vi er godt i gang med at opbygge os et arsenal af vigtige redskaber. Bla. Købte jeg det fuldkommen uundværlig Ørnenæb her den anden dag 🙂

En tanke om “Glæden ved at være husejer”

  1. – og i nat, så blev de specielle dimsedutter udfordret af den kraftige vind, og desværre også overvundet… men jeg er sikker på at du kan få taget til at sidde godt fast igen, og så håber vi på at der ikke kommer mere stormvejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*