Grundlovsdag – “Fars dag”!!!

Total dovnedag…Vi lavede intet udover at praktisere ”kørende kokke”, som er et koncept hvor vi inviterer os selv ud til venner eller familie og medbringer ingredienser og overtager så deres køkken…Og åhh gud så er det jo også ”fars dag”…Jeg hader Fars dag, mors dag, kattens dag, vortesvinets dag… ja jeg hader alle de forpu!”#&% kommercielle dage. Hvorfor skal nogen bestemme at jeg skal give nogen noget på en bestemt dag?!

Nej det tætteste jeg kom på noget som helst med fars dag var at jeg var lige ved at indkøbe Fars til vores ”kørende kokke” koncept.


Min kære fader må få noget andet en anden dag…det håber jeg han forstå. Min mor kender for resten udmærket min holdning til alle disse dage men alligevel skulle hun lige ringe dagen efter og kommentere: ”det var jo fars dag i går…?!” Ja ja den er god med dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*