Muskelmagneten

Denne dag gik med to ting: dykning ved Amager strandpark og muskelmagnetens afslutningfest.

Jeg fik dykkercertifikat sidste sommeren. Jeg og min makker dykker en del i Danmark. Det var vores første dyk i år så det var skønt at komme i gang igen. Vi fik afprøvet vores udstyr og alt virkede perfekt.

Hvis man er interesseret kan man følge en dykkertur vi er ved at arrangere på www.dykkerturen.dk Her vil vi løbende blogge om vores tur.


Fest! Jeg var om aftenen til afslutningsfest med vores gymnastikforening Muskelmagneten. Ja det var desværre afslutningsfest for good… Gymnastikforeningen Muskelmagneten som jeg har været springgymnast og underviser i, i 4 år er desværre blevet lukket. Det har de sidste par år været meget svært at få folk angageret i foreningsliv både på holdene og i bestyrelsen. Hvorfor det egentlig er sådan er jeg lidt i tvivl om, men måske har folk for travlt og derfor passer individuel træning i fx et træningscenter nok bedre ind i deres hverdag. Jeg synes det er synd at foreninger som disse må lide døden.

Men festen var super 🙂 Den blev afholdt i pavillonen i Fælled Parken. Der fik vi rigtig god mad og masse af dans og øl. Man må sige foreningen blev lukket og slukket med et brag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*