Idrætsforeningen Trygs generalforsamling (TrygIF)

Jeg sidder i bestyrelsen i Trygs idrætsforening; ”Tryg IF”. I går var der den årlige generalforsamling med efterfølgende fest. Det er altid et super festligt arrangement og i går var ikke en undtagelse.

Folk var i fremragende humør, maden var lækker og der var konsensus om punkterne til selve generalforsamlingen 🙂 Lokalerne og serveringen i Sejlklubben Frem var også med til at skabe den gode stemning.

Til festen havde vi hyret det superfede danseband ”Freak Out”. De fyrede den max af og dansegulvet var fyldt fra start til slut.


Bestyrelsen havde forberedt en lille gimmick. Tryg IF skal på landsstævne i år (bare en intern ting som vi kalder landssstævne), og derfor havde jeg komponeret en landsstævnesang som jeg havde fået hele bestyrelsen til at synge ind på, i mit lille hjemmestudie – I bedste ”Gi’ en hånd til Afrika” stil. Sangen fik sin urpremiere til generalforsamlingen, og den blev modtaget meget positivt. Nu håber vi så der kommer massere af tilmeldinger til selve landsstævnet.

Tømmermændene i dag har ikke været så slemme. Men jeg var nok heller ikke helt så fuld som jeg kunne ha’ været!  Er det ikke lidt flot!? Der var endda fri bar! Måske jeg er ved at blive voksen…naaaa…det kan ikke være det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*