Ifølge Koranen må man ikke slå edderkopper ihjel

Jeg er jo begyndt at sælge sådan nogle Edderkoppesugere. De udmærker sig ved at det er en nem måde at fange edderkopper på uden at slå dem ihjel. Da jeg begyndte at sælge dem kunne jeg på navnene fornemme at jeg havde rigtig mange muslimske kunder. Jeg forstod det ikke helt. Men fik så noget tid efter en spontan mail fra en af mine købere, som var utrolig glad for Edderkoppesugeren. Hun var nemlig fornyligt konverteret til Islam og havde i den anledning fundet ud af at man ikke må slå edderkopper ihjel ifølge Koranen.

Måske det i sidste ende handler om hvordan man tolker det der står i Koranen, men man kan da kun blive glad i låget over sådan en mail 🙂

edderkoppesuger spind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*