Kur for mænd

Advarsel: nedenstående blogindlæg vil indholde en voldsom generaliserende tilgang til forskellen på mænd og kvinder!

for 3 uger siden valgte jeg, i anledning af Ramadanen, og måske fordi jeg var blevet lidt for fed, at gå på kur. Nu er Ramadanen over og jeg kan holde min helt egen version af “EID” 🙂 Tid til refleksion og tid til status. Jeg har på de tre uger tabt 6 kg…jeg ville gerne under 80 kg, og det har jeg nået. Dette er ikke noget armene-over-hovedet-agtigtigt resultat for mig. Det var præcis hvad jeg havde forventet, for jeg har gennemført denne “kur” rigtig mange gange de sidste 10 år. En eller to gange om året gør jeg det, og det virker hver gang, og jeg kan gennemføre uden problemer.

Denne kur er skabt til mænd!

Vi mænd gider ikke at læse brugervejledninger. Hvis produktet er så besværligt at bruge, at vi er nødt til at åbne vejledningen, ja, så smider vi hellere produktet ud.

LAV DOG PRODUKTET SÅ INTUITIVT AT MAN KAN STARTE DET “OUT-OF-THE-BOX”!!!

Og det er præcis her de fleste kurer fejler. De er skrevet til kvinder som godt kan lide at læse opskrifter og manualer:

Dag 1: Morgenmad: ½ grapefrugt, 2,5 spsk havregryn med en ½dl skummetmælk. Frokost: 127 g grillstegt fedtfattig kylling, 125 g salat, 1 tomat, ½ æble. Middag: 2 hårdkogte æg (uden hvide), 247 g grønne bønner og ½ grapefrugt.
Dag 2…

Alle disse kurer, er skrevet til kvinder som helst skal følge en velafprøvet proces til mindste detalje, for så kan de jo give skylden på kuren, hvis de ikke taber sig. Det gider vi mænd ikke. Det skal være enkelt, og vi skal kunne give os selv skylden, hvis det ikke virker. OG PRÆCIS SÅDAN ER DEN KUR JEG ALTID GENNEMFØRER.

Der er kun 3 ting du skal følge:

  1. Ingen produkter tilsat sukker (kage, slik, sodavand, saftevand, etc)
  2. Ingen produkter med kulhydrat mellem måltiderne (kiks, knækbrød, kartofler, brød, etc)
  3. Spis hvad du kan til de almindelig måltider, men skær voldsomt ned på kulhydraterne (pasta, kartofler, ris, brød etc). Spis bunker af kød og bunker af salat

Det er da nemt! Og alt andet må du. Du må spise alt den friske frugt du vil, alt den kød du vil, alt den salat du vil, al den kaffe med mælk du vil, alt den sukkerfrie sodavand du vil. Og ja, alkohol skal man selvfølgelig lige passe på med, men jeg holder mig altså ikke tilbage for en gang imellem at tage en enkelt øl, eller et glas vin, når der er gæster.

Jeg lover dig, hvis du er en helt almindelig mand, med 15-20 kg for meget på sidebenene, så vil kiloene rasle af dig, hvis du starter. Ca et halvt kg om dagen de første 2-3 uger. Og det vilde er så, at når de første 2-3 uger er gået med dette, så har du ændret dit stofskifte og dit behov for kalorier har ændret sig, så hvis bare du tænker dig en smule om, så vil du kunne holde den opnåede vægt i lang tid. Min erfaring er dog at man stille og roligt begynder at skrue op på kalorierne igen, og et halvt års tid senere er du nødt til at tage kuren 2-3 uger igen. Og det er sådan jeg har gjort de sidste 10 år.

God fornøjelse, mand (M/K)!
🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*