Longo Vital – det virker sgu’ for mig! Det styrker mit immunforsvar

For et lille halvt år siden var jeg led og ked af at jeg altid gik og var syg. Jeg kunne ikke cykle forbi en børnehave uden at pådrage mig en influenza, og hvis jeg fik forvildet mig ind i “myldretidsNetto” begyndte snotten at vælte ud af mig allerede inden jeg kom ud.

Jeg klagede min nød til en af mine kollegaer, som rådede mig til at prøve Longo Vital.  Jeg står jo ikke tilbage for et lille eksperiment, så jeg gik ind i LongoVital kampen med krum hals. Derfor har 3 piller, nu været min daglige morgenmad i næsten 6 måneder.

Den nysgerrige: Har det så virket?

Martin: Jep, jeg har ikke været syg en eneste gang siden jeg startede med Longo Vital!

Den nysgerrige: Wauw!

Martin: ahh det er faktisk ikke helt sandt, der var en aften, efter en almindelig arbejdsdag, hvor jeg pludselig begyndte at blive sløj (ondt i muskler, hals og hoved).  Som aften skred frem blev jeg mere og mere dårlig. Jeg lå og rystede med næsten 40 i feber den halve nat, men ved 3 tiden faldt jeg fint i søvn og kunne stå op om morgenen og gå på arbejde

Den nysgerrige: Lyder vildt, så du havde et super koncentreret influenzaforløb?!

Martin: Ja lige præcis. Ingen irriterende snot og ondt i halsen op til selve influenzaen, og intet bagefter

Den nysgerrige: Ja det kunne godt virke som om dit immunforsvar er blevet noget stærkere.

Martin: ja det føler jeg også.

Den nysgerrige: Jeg har set et program om placeboeffekt. Måske det kan have en betydning også?

Martin: Ja måske…det er ikke utænkeligt, det er jo tre piller jeg tager hver dag…Min hjerne føler jo nok det bør virke når det er hele tre piller! Tror nu alligevel mest på det er de fantastiske urter og vitaminer

Den nysgerrige: Ja det er vel egentlig også lige meget når bare det virker!

Jeg har forklaret min chef min oplevelse med LongoVital og jeg har foreslået ham at betale LongoVital til hele afdelingen. Det er sgu en fed cost/benefit! Det vildeste var at at han rent faktisk sad et øjeblik, og overvejede det. Det er jo rimelig svært bare at afslå. LongoVital har jo rent faktisk givet ham et sted mellem 5-8 arbejdsdage over det sidste halve år hvor jeg ellers ville havde ligget syg. Min chef endte dog med at afslå, da det jo nok ville virke lidt mærkeligt at skulle skrive LongoVital på vores invoice hver måned…

Den nysgerrige: Er du egentlig sponseret af LongoVital?

Martin: Hmmm…du giver mig en ide…

En tanke om “Longo Vital – det virker sgu’ for mig! Det styrker mit immunforsvar”

  1. Hvor er det vildt! Jeg har hørt om LongoVital før, men jeg havde virkelig ingen ide om, at det var så effektivt! Det lyder i hvert fald som om, at du har fået styrket dit immunforsvar rigtigt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*