Man kan stadigvæk købe glødepærere, hvad med krystalpærere?!

Ja rent faktisk kan man det over det hele! Lidt mærkeligt jeg troede ikke det var lovligt mere! Men samtlige butikker jeg var i i går havde masser af disse glødepærere på hylderne.

Jeg kom ellers ind i for at købe de nye krystalpærere som ejg havde hørt om i nyhederne. Ganske genialt med disse krystalpærere, men hvad er det godt for når man ikke kan købe dem! Nå, men de kommer vel nok snart, og jeg måtte jo bare træske hjem med et par gammeldags glødepærere…jeg skjulte dem dog hurtigt i inderlommen i min jakke da jeg kom ud på gaden…Jeg følte mig lidt som et kriminelt miljøsvin.


Men så spørger I sikkert, hvorfor ikke bare købe elsparepærere? Tjo, det burde jeg måske også have gjort, men er lidt træt af at min mad ligner farveløs grød…Der er altså bare mere knald på farverne i de gammeldags glødepærere. Og det skulle der også være i krystalpærerne.

Så Føtex, Brugsen, Netto, Super best og Rema 1000 få nu de krystalpærere på hylderne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*