@Mand: ta’ dig i agt for “luk selv” toiletbrættet!

En konspirationsteori: Kvinder har opfundet luk selv/luk let toiletbrættet af den simple grund, at få mænd til at sidde ned når de tisser.

Jeg har nu flere gange oplevet et toilet, med Easy close/luk let, eller hvad disse toiletsæder nu hedder. Næsten halvdelen af gangene, har disse sæder været gået i stykker. Og når disse toiletsæder går i stykker, er de lavet så “smart” at de ikke kan stå selv, men begynder at klappe ned med det samme.  Jeg har flere gange været nødt til at udføre akrobatiske øvelser for, på en og samme tid, at holde på toiletsædet med den ene hånd, og ja, styre kalorius med den anden. Hvis dette havde været mit toilet, så var der nok ikke gået lang tid før jeg havde opgivet denne akrobatik og i stedet valgt og sætte mig ned! Derfor kommer der aldrig et luk selv toiletbræt ind i mit hjem. Så hvis din kæreste, kone eller samlever begynder at fable om sådan et luk selv toiletsæde, så sig klart og tydeligt: NEJ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*