Min blog har fire års fødselsdag!

I sommeren 2009 begyndte jeg at blogge. I disse dage har min blog altså fire års fødselsdag. Det er ind til videre blevet til 335 blogindlæg.

Denne blog har vokset på mig. De første indlæg var dagbogsagtige og egentlig mest for mig egen skyld. Det er stadigvæk 100% for min egen skyld jeg blogger. Jeg forsøger dog at skære ind til benet af hvad andre også kunne finde morsomt og interessent. Men hvorfor er det jeg har lyst til at dele tanker og oplevelser med gud og hver mand?

Hulemalerier!…
hulemalerier hulemand
Hvorfor lavede hulemanden disse fine malerier i de mørke kolde grotter?

Mulig årsag 1:
Hulemanden var taget ned i grotten fordi han var flygtet væk fra det de mange daglige gøremål hjemme i jordhulen. For at fordrive tiden i grotten, fattede han en klump kul og begyndte at tegne på vægen.

Mulig årsag 2:
Hulemanden havde en umættelig trang til at overbringe viden og oplevelser til fremtidige generationer.

Som udgangspunkt tror jeg på at hulemanden primært lavede malerierne af årsag 2. Måske har du nogen gange den samme skaberfølelse som hulemanden?! Du har dog måske ikke haft lyst til at gnide kul mod væg. Du har nok mere haft lyst til at lave et musikhit, male på et lærred, strikker en sweater, plante et træ, skrive en bog eller opfinde noget. Jeg har så valgt at blogge!

Hvorfra kommer denne lyst og trang til at skabe? Jeg ved det ikke. Men jeg tror det er et urinstinkt som vi har tilfældes med hulemanden. Jeg er i hvert fald ikke færdig med at blogge endnu, og forventer at kunne fejre flere blog-fødselsdage de kommende år.
KH
Martin

ps. hvis du fremadrettet vil modtage en mail når der kommer et nyt indlæg, er du meget velkommen til at tilmelde dig over i højre hjørne.  Skrive blot din email, så er du igang. No Spam, No shit kun indlæg fra min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*