Min tupperware Fetich

Jeg har en norsk kollega som er begyndt at sælge Tupperware. Hver gang jeg er i Norge eller hun er i DK, så ender det gerne med at jeg har et eller andet “spændende” tupperware produkt med hjem til vores køkken. LisB er ikke synderligt begejstret for det.

Men jeg tænder altså lidt på det her gennemtænkte køkkenudstyr. Jeg elsker at høre de sære historier om hvorfor netop denne ovale plastikske med hul i midten bare er helt uundværlig når man skal røre en dej. Eller dejskraberen som vha. den helt unikke form kan komme rundt i alle hjørner i skålen…


Men det jeg også tænder lidt på, er at jeg altid kan gøre en fremragende handel hos min kollega. Jeg får næsten altid produkterne pruttet ned til halv pris. Og det kan min kræmmerhjerne altså ikke stå for. Og så er det egentlig lige meget om jeg kan bruge det aktuelle produkt til noget som helst! Bare jeg føler jeg har gjort en god handel!

PT er jeg den lykkelige ejer af:

Appelsinskraller, dejskraber, almindelig røreske, sovseske, hvidløgspresser, dejrører, “pastaoptagningske”, madpincet og en masse skåle. Flere af skålene er såkaldte harmonika skåle.  De kan foldes sammen så de fylder ingenting i skabet.  Supersmart! Men ikke når man har fyldt den op med varm sovs, og efterfølgende med begge hænder, og sin fulde kropsvægt forsøger at presse låget på plads. Gæt selv hvad der sker…

Jeps sovs over det hele!

Jeg glæder mig til at se hvad jeg kommer hjem med næste gang:-)

En tanke om “Min tupperware Fetich”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*