Selvmord i Operaen (LOC og suspekt)

Lisbeth havde inviteret mig til et romantisk arrangement i Operaen: Selvmord! 🙂

operaenloc

Vi kørte i bil til Operaen, hvilket jeg normalt ikke ville råde nogen til pga dårlige parkeringsmuligheder. Men vi gjorde det kun fordi jeg havde en teori om at dem som ville komme og se tre hip-hoppere skråle tekster som fx: “Hvis du så bare ville spytte mig i hovedet – din SO!”, ikke ligefrem er den målgruppe som har egen bil, eller overhovedet ville være i stand til lovligt at føre den efter et sådan arrangement!


Min teori holdt stik 🙂 der var massere af pladser.

Operaen tog sig rigtig pænt ud i det kølige vintervejr…vist lidt mere end køligt, jeg tror der var minus 7 grader så vi var ved at fryse kinderne af mens vi gik langs havefronten.  I selve Operaen, skulle vi vise billetter allerede ved indgangen…sikkert for at undgå  en spontan ungdomsklubfest  i den arkitekttegnede indgangshal.

LisB og jeg fandt vores pladser efter vi lige havde hjulpet nogle unge mennesker med at finde deres pladser. De skulle først lige have forklaret hvilket område “Parket” var placeret i 🙂 Åhh gud hør nu mig…Jeg lyder sgu som en sur gammel mand som ikke kan forstå alt det ungdommelige uvidenhed! Et eller andet sted skal man jo starte…nå, nevermind.

Og det var faktisk ikke kun teens, som var mødt op.  Det var en meget blandet gruppe.

Der boblede af stemning i salen. Der blev  snakket, råbt og skålet i fadøl. Det var var en helt speciel oplevelse. “Party on” fra Parket og balkon!

Koncerten startede næsten akustisk hvor sangerne/rapperne en efter en kom ind på scenen og sang hver deres vers. Da sangen “OK”  startede blev tæppet trukket helt væk og hele den smukke scene bragede ud i hovederne på os publikum. Her begyndte de første fadøl at flyve igennem luften og samtlige folk rejste sig op. Også os, som ellers have parket siddepladser. Resten af koncerten foregik stående for fuld udblæsning. Lydniveauet var højt, men passede perfekt til selvmords rå og ubarmhjertige lydunivers.

Det var en super fed oplevelse.

Musikere som tuder over manglende indtægter pga ulovlig kopiering og mindre salg, må ta’ sig sammen. Drop tuderiget og giv os fans noget kvalitet i stedet for:  Ta’ chancer, Tænk nyt og bryd rammerne.

Det var præcist det som Selvmord gjorde i Operaen i går!

VI VIL GERNE BETALE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*