Musen og elefanten: De små tegnefilm mellem de tyske reklamer

For et par dage siden snakken jeg og en kollega tysk. Det var en helt forfærdelig oplevelse, hvor jeg endnu engang måtte indse hvor dårlig jeg er til tysk. Men tysk er jo egentlig et dejligt sprog og det ligger godt i munden. Nå men vores tyske spontane snak begyndte hurtigt at handle om tyske tv serier som vi godt kunne lide. Vi kendte dog ikke helt de samme serier, da min kollega er er par årtier ældre end mig. Men under samtalen kom jeg pludselig til at tænke på noget tysk jeg dengang syntes var rigtig godt, nemlig Musen og elefanten som kørte mellem de tyske reklamer.

Jeg kunne sidde og se den ene tyske reklameblok efter den anden blot får at få mit daglige dosis af “Die Sendung mit der Maus”. Men min kollega kendte ikke den kære mus og elefant som jeg forklarede om på mit gebrokne tysk. Der var ikke andet for end at finde et klip på Youtube og vise ham.
Dan jeg fandt nogle klip med de to gode venner, faldt jeg sgu i den store glemmebog. Det var et kært gensyn med den brune mus og lilla elefant. De er da søde! 🙂


Hvorfor laver man ikke sådan nogle små sjove børnefilm mellem reklamerne i dag? Det er da ganske smart med en reklameproducents øjne. Jeg sad jo og så alle reklameblokkene og dermed tvang jeg mine forældre til at se med…Ganske smart, men måske lidt uetisk?! Jeg tror nu godt jeg kunne acceptere det hvis de små film var på højde med musen og elefanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*