Nye forsyninger af NR nicotinamid ribosid

Så fik jeg endnu en gang nye forsyninger hjem af NR – Nicotinamid ribosid. Jeg har spist dette “evigt ung-medicin” siden slutningen af 2018, så nu runder jeg snart 5 år.

I dette blogindlæg fra 2018, kan I læse lidt mere om produktet og mine tanker om at tage dette vitamin-B3 tilskud. https://www.martinhansjensen.dk/nicotinamid-ribosid-nu-har-jeg-taget-det-et-aar/

Min store ledestjerne har alle dage været Morten Scheibye-Knudsen, og hvis du finder podcasten “Genstart” og episoden Ung som Gammel fra 4. september, så kan du høre ham tale lidt om sund aldring, og han nævner da også endnu en gang NR som et af de meget spændende produkter. Ud over NR, så nævner han også produkter som kan hjælpe til sund aldring:

 • Mørk chokolade
 • Sort kaffe
 • Faste
 • Motion
 • Gode søvnrytmer

Dette hørte jeg ham jo også sige den gang i 2018, og det skal altså lige siges at jeg bestemt ikke er lige så ekstrem som ham. Han er om nogen gået all in, for at teste alle sine egne egne og forskerkollegaeres teorier og teser af. Han drikker ikke, han dyrker MEGET motion, han tager receptpligtigt medicin, som styrer blodsukkeret (som han kan få lov til fordi han er den han er), han er ekstrem med sin søvn og han ryger selvfølgelig ikke. Det er lige ekstremt nok for mig, men jeg spiser næsten kun mørk chokolade, drikker kun sort kaffe og så faster jeg i hverdagen mellem kl 20 og frokost dagen efter. Og ja, så spiser jeg selvfølgelig NR hver dag.

Men har det så gjort nogen forskel?

Jeg har absolut ingen ide 😉 Jeg er vel øm i krop og led som mange andre på 44 år…jeg kan dog stadigvæk det jeg har lyst til, og startede da også til springgymnastik sidste år. Mit max spring er araber-flik-baglænder. Jeg skal nok få lavet en video af mit spring en dag. Nedenfor er en lille video af hvordan sådan et spring ser ud. I mine unge dage kunne jeg lave sådan et spring på rent gulv…det kommer jeg helt sikkert ALDRIG til at kunne igen, men på airtrack kører det ok – dog sikket ikke så flot som den unge knægt på videoen 😉

2 tanker om “Nye forsyninger af NR nicotinamid ribosid”

 1. Hej Martin
  Så din blog om Nicotinamid ribosid.
  spørger måske lidt dumt, men hvor køber du ? hvilek mærke er “godt” og hvor meget tager du pr dag?
  Hilsen
  Klaus

 2. Hej Klaus
  Jeg tager omkring 200 mg pr dag. Så en lav dosis. Jeg køber det forskellige steder og ofte mærkerne Tru Niagen eller Thorne. Bare søg på goodle efter det, så finder du det.
  Vh
  Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*